Midsommarafton

Idag skulle vi egentligen ha åkt till mina kusiner, men det går inte eftersom Ebba är lite sjuk och dom vill ju inte bli smittade för dom ska åka på semester typ nästa vecka. Men jag tycker att det är ganska skönt att vara hemma och så slipper man att packa och sånt för att kunna sova över där.
  Istället kommer mina andra kusiner hit ikväll. Vi ska grilla lite och så.
  Nu måste jag hjälpa till att ränsa jordgubbarna. Ha en bra midsommar!


Tävlar på nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Gagas skor

Ibland funderar jag på hur Lady Gaga ens kan gå i sina skor. Dom är ju jättekonstiga.

Hon ser ju ut att ha lite svårt att gå....


Sommaren med Göran

Ikväll har vi hyrt film. Ska se sommaren med Göran.


 

Last Friday Night-Katy Perry


15/6

Det känns inte precis som sommarlov just nu p.g.a vädret. Det ska ju vara varmt och sol istället för regn och tio grader. Fast nu har man ju en förklaring till varför man sitter vid datorn hela dagen. Det är ju inte så kul att vara ute i detta vädret.
  Ska i alla fall försöka att städa mitt rum i eftermiddag. Det var ju ett tag sen sist och jag måste bli av med den stora klädhögen. Det är ju väldigt skönt när man är färdig, men själva städningen är ju inte så kul.

thesimsresources.com

  1. Börja med att öppna upp startmenyn och sedan loggar du in på hemsidan. Det är helt gratis att göra ett konto.
  2. Gå in på downloads och The Sims 3. Där kan du välja mellan olika kategorier.  
  3. När du hittat något du vill ha så tittar du undr bilden. Antingen är det en nyckel eller en sånna knappar som på bilden under. Om det är en nyckel så går det inte att ladda ner utan att betala. Men jag använder gratissaker istället. Om du vill ladda ner så trycker du på knappen med en pil på.
  4. Sen väljer du öppna. Då kommer startmenyn upp automatiskt.                                                                     
  5. För att vara säker på att det finns med i spelet så kolla om ikonen på bilden under finns med. Om inte så kanske det fortfarande laddar eller bara inte funkar.

Förlåt om det blev lite rörigt, men det var svårt att föklara det.


Dagens outfit

Vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera, men ska försöka bättra mig. Här kommer en bild på dagens outfit. Bilden är väldigt dålig eftersom jag använde webcamen, men jag orkade inte ladda in bilderna från vanliga kameran.
Mitt nya linne från H&M

Skolavslutning!

  Idag är det skolavslutning, men vi ska inte sammlas förens vid tio. Jag gick upp vid vanlig tid ändå så att jag hinner göra mig iordning och hinna sitta lite vid datorn^^
  Det känns väldigt skönt med sommarlov, men också lite tråkigt att man inte kommer träffa klassen varje dag nu. Vi har ju haft så kul nu dom sista dagarna.

6:e juni

Idag är det 6:e juni. Ska fira dagen med min kusin. Kommer bli jättekul. Det var det i.a.f förra året. Nu hoppas vi på toppenväder hela dagen.
We ♥ it

 

 
We ♥ it


5/6

  Som ni märker är det typ sämst uppdatering nu, men jag passar på att vara ute nu när det är så fint väder. Det går faktiskt före bloggen.
  Imorgon är det 6:e juni! Vad ska ni hitta på då?

Länkbyte: The Blueberry

Här kommer min systers blogg! Klicka på bilden för att komma dit.


2/6

Ledig idag fram tills på tisdag. Vad skönt. Jag började mitt lov med en sovmorgon, det behövdes faktiskt. Jag satt uppe länge vid facebook igår^_^ Ska nog försöka få något vettigt gjort i.a.f, men ikväll blir det nog hemmaspa med Ebba. Om det hade varit lite bättre väder så hade man ju kunnat vara ute nu på eftermiddagen, men så blir det inte.

Önskeoutfit


Allt från H&M

RSS 2.0