30/7

Jag vet, jag är sämst på att uppdatera, men jag har inte tid till bloggen just nu.
Idag är vi i kusinernas sommarstuga. Vi ska stanna i en eller två nätter. Sen åker vi vidare till våra andra kusiner. Jag vet inte riktigt när vi kommer hem, men kanske kan uppdatera någon mer gång.

Desto större desto bättre


Morgoninlägg

Godmorgon alla som är vakna. Jag själv tycker att det är ganska tidigt fortfarande, men resten av familjen skulle gå och fiska nu på morgonen och dom var inte så tysta när dom gick upp. Så jag vaknade och gick upp när dom gick.
  I eftermiddag ska vi gå på Experiums upplevelsebad. Ska bli jättekul. Både jag och Ebba har gått och längtat hela veckan^^
  Nu ska jag äta frukost och göra mig iordning.

Mobilblogg-på resturang

Just nu sitter vi på Experiums resturang och väntar på mateng. Idag har jag inte gjort något speciellt, Ebba ville bada i utomhuspoolen, men jag tycker 15 grader är för kallt för det.

Ny design!

Äntligen är min nya design färdig. Om du inte ser den tryck F5. Förra gången blev jag inte helt nöjd. Nu blev jag det förutom att bakrundsbilden upprepas. Någon som vet hur man gör så att den bara blir en enda bild? Hjälp mig i så fall.
Downhill och bowling

  Idag har pappa och Viktor cyklat downhill. Jag, mamma och Ebba var en stund vid fädboden, där det finns massor av djur och sånt. Men det var inte så kul, djuren gick ju runt lösa där inne och både jag och Ebba tycker att getter är lite läskiga^^
  Vi har också hunnit med att bowla. Ebba vann, fast egentligen tycker jag att jag skulle ha vunnit eftersom Ebba hade sånt där staket uppe. Det är ju egentligen till för små barn. Så jag vann.
  Kommer inte kunna ladda upp bilder denna veckan. Hittar inte kamerasladden fast jag är helt säker på att jag såg den igår.

I Lindvallen

Jag skrev aldrig igår när vi kom fram. Jag orkade inte starta upp internet då.
  Idag har vi vandrat. Jag har bestämt mig för att jag aldrig mer ska vandra. Det var tråkigt, kallt, blött och jag fick ont i fötterna av stövlarna. Dessutom gick vi fel. Vi skulle ha kommit fram till en resturang och ätit lunch där, men vi fick gå hela vägen tillbaka också och sen äta.


Lånade några bilder från skistar.com så ni kan se hur vi bor också.16/7

  Idag ska jag väl bara packa och imorgon bär det av till Lindvallen. Datorn får hänga med så det kanske blir lite uppdatering under nästa vecka. Vi får se.
  Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska packa, men jag hoppas att jag inte glömmer något.

Randig klänningHittade denna fina klänningen på H&M. Jag älskar färgerna. Ska se om jag kan få tag på en.

12/7

  Nu är det ganska länge sen jag uppdaterade sist. Jag hade tänkt ta en kort bloggpaus på bara någon dag eller så, men sen blev jag sjuk. Har haft över fyrtio graders feber. Idag är jag feberfri men känner mig fortfarande lite trött och så.
  Kommer inte vara så bra uppdatering under nästa vecka för då åker jag och min familj till Lindvallen, men datorn får hänga med.

RSS 2.0